Ázijské morčacie mäso so zelenými fazuľkami
V tomto recepte na morčacie mäso so zelenými fazuľkami nájdete skĺbené chute ázijskej kuchyne, ktoré spolu vytvárajú výživný, sýty a na chuť bohatý obed, na ktorom si pochutí snáď každý. Ak máte opäť dilemu a neviete čo si navariť, skúste siahnuť po tomto jednoduchom recepte.
Recept na toto ázijské morčacie mäso so zelenými fazuľkami je pritom úplne jednoduchý na prípravu. Zvládne si ho navariť každý, a to len v 1 hrnci. V tom druhom si pripravíte svoju obľúbenú prílohu. Výsledkom bude na bielkoviny bohaté jedlo, ktoré v sebe ukrýva aj kvalitnú dávku vitamínov a minerálov. Na druhej strane má toto fitness jedlo pomerne nízky obsah tuku, čo sa odzrkadľuje aj na celkovej energetickej hodnote, a tým pádom sa nemusíme báť naložiť si z jedla aj viac ;)
V prípade záujmu môžete v recepte použiť mleté hovädzie alebo aj kuracie mäso. Jedlo podávame ideálne s ryžou, prípadne s quinoou či kuskusom.
Navarte si toto chutné jedlo s morčacím mäsom a zelenými fazuľkami na niekoľko dní dopredu a uvidíte, ako sa budete tešiť na svoj ďalší obed.
Spôsob prípravy
- V hrnci si na rozpálenom olei opražíme nadrobno nasekanú cibuľu.
- Pridáme mleté mäso a minútu ho popražíme na cibuľke.
- K mäsu pridáme nastrúhanú mrkvu, zelené fazuľky, nasekanú jarnú cibuľku, aj všetky ostatné suroviny a jedlo dobre premiešame.
- Odkryté ho varíme za občasného miešania okolo 20 minút.
- Hotové jedlo podávame najlepšie s ryžou.
Zobraziť recept ézijské morčacie mäso so zelenými fazuľkami s inštrukciami
Komentáre
Zverejnenie komentára